Свържи се с нас: (02) 850 40 75 |

info@mikarclima.com

Почистващи препарати готови за употреба

 CLIMANET 400 mL

CN400Пенообразен почистващ препарат с ниска остатъчност, предназначен за външни и вътрешни тела на климатици и конвектори. Препаратът разтваря ефективно и органични замърсявания (напр. насекоми), натрупани върху ламелните повърхности на климатиците, компресорите и топлообменниците. Получената пяна има разтварящ ефект върху замърсяванията и може да не се изплаква.

Инструкция за употреба: Изключете климатика / конвектора. Напръскайте ламелните повърхности с препарата така, че да бъдат обилно покрити с пяна. Включете климатика/конвектора в режим на охлаждане при почистване на вътрешното тяло или в режим на отопление при почистване на външното тяло. Оставете го да работи минимум 20 минути. Не е необходимо да изплаквате продукта, тъй като образуващият се конденз го измива добре.

 

 

 CLIMA 600-01 – 600 mL – Дезинфекциращ препарат

Clima 600-01Ароматизиращ почистващ препарат с бактерицидно действие. Употребява се за дезинфекция на филтри на въздушни конвектори, климатици и авто-климатици. Мощното действие на CLIMA 600-01 гарантира отстраняването на вируси, бактерии, патогенни микроби, като заедно с това приятно ароматизира помещението.

Инструкция за употреба: Преди да използвате препарата, почистете ламелните повърхности с CLIMANET. Изключете климатика / конвектора. Напръскайте директно почистените ламелни повърхности и измитите филтри с препарата. Препоръчително е да третирате филтрите на открито или в проветриво помещение.

 

Поръчай сега на: (02) 850 40 75 | Skype: mikarclima | info@mikarclima.com